O nama

Fudbalski klub Top Gol  osnovan je u junu 2013. godine i predstavlja jedan od najperspektivnijih sportskih projekata u BiH. Od samog osnivanja cilj je formirati čvrste temelje na kojima će se u budućnosti zasnivati rad naše škole fudbala. Za rad sa djecom angažovani su bivši profesionalni fudbaleri koji su ostavili značajan pečat na bosanskohercegovačkoj i internacionalnoj fudbalskoj sceni sa stečenim trenerskim licencama.
Trenažne procese održavamo na glavnom terenu stadiona Otoka, stadiona RSC "Safet Zajko" Halilovići  i sportskoj hali Balon Otoka u Sarajevu.
Termine prilagođavamo što većem broju djece tako da imamo jutarnje i popodnevne termine za trening.
Naš cilj je svaki put iznova podizali stepen kvaliteta rada sa djecom kako bi na pravi način odgovorili povjerenju koje nam ukazuju roditelji naših članova.
U skopu škole imamo poseban program rada sa djecom golmanima u čiji rad su također uključeni iskusni bivši golmani. 

Kvalitet u našem radu prepoznali su mnogi dječaci i njihovi roditelji pa klub trenutno broji blizu 200 dječaka i djevojčica koji su dio ove dobre sportske priče. U periodu od 2013. godine kroz našu školu prošlo je preko 500 dječaka i djevojčica od kojih su mnogi nastavili fudbalsku karijeru u fudbalskim klubovima Premijer lige BiH, regionalnih i kantonalnih liga u BiH. 

Iskoristio bih priliku da pozovemo sve dječake uzrasta od 5 – 14 godina koji vole fudbal i imaju želju da rade sa nama da nam se jave putem naše zvanične facebook stranice https://www.facebook.com/fudbalskiklub.topgol/ ili na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i pridruže nam se.

Također sve informacije o upisu možete dobiti na mobitel + 387 61 62 67 62

Srdačan sportski pozdrav,


Amil Šukalo

11 February 2019
08 February 2019
11 January 2019

Partneri

 
 

 

© FK Top Gol. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME